Σπίτι > Σχετικά με εμάς
Η ιστορία μας


Ιδρύθηκε το 1998, η Mastars διαθέτει πλέον εξειδικευμένες εγκαταστάσεις παραγωγής για τη μαζική παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων μέσω χύτευσης με έγχυση και εργαλείων, χύτευσης και εργαλειομηχανών, σφράγιση λαμαρίνας & κοπή με λέιζερ, CNC μηχανική κατεργασία, πλαστικών και μετάλλου εξώθησης.Παραγωγή, συναρμολόγηση και δευτερεύουσα λειτουργία μηχανική κατεργασία μπορεί επίσης να αναληφθεί και μια ευρεία ποικιλία επιφανειών επεξεργασίας είναι διαθέσιμες.Προσφέρουμε μια εκτεταμένη υπηρεσία CNC πρωτότυπο που παράγει μια τεράστια ποικιλία των μερών σε πρόθεση παραγωγής μετάλλων και πλαστικών. Όπου απαιτείται, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο συμβατικές τεχνολογίες πρωτοτύπου για την παραγωγή ειδών SLS, SLA, SLW και κενού.

Σύμφωνα με την εταιρική μας φιλοσοφία, οι πελάτες επωφελούνται από το μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, λογικού κόστους, ολοκληρωμένων υπηρεσιών και ευελιξίας. Η ικανότητά μας να επιτύχουμε τους στόχους των πελατών μέσα σε μια πολύ σύντομη ανάκαμψη τους δίνει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


Το εργοστάσιό μας


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Εφαρμογή προϊόντων


Οι τεχνολογίες παραγωγής που προσφέρονται είναι:
Έγχυση εργαλείου καλουπιού έγχυσης (έως 10.000 κιλά) και χύτευση με έγχυση σε μια σειρά από 60 μηχανές από 60 έως 650T σύσφιξης
Εργαλείο χύτευσης υπό πίεση και χύτευση σε μηχανές μέχρι τη συμπίεση 800T
Εξώθηση πλαστικού και μετάλλου
Μεταλλουργία έγχυσης μετάλλων
CNC μηχανική κατεργασία
Βαφή τελειώνει
Εκτύπωση
Πατήστε εργαλεία και εξαρτήματα
Επιμετάλλωση με χρώμιο / Μεταλλοποίηση κενού


Οι τεχνολογίες πρωτοτύπου που προσφέρονται είναι:
SLA
SLS
Χύτευση υπό κενό
CNC μηχανική κατεργασία σε μεγάλη ποικιλία πολυμερών, όπως ABS / ABS-PC blend / γεμάτο και μη πληρωμένο από νάυλον / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC στα πιο γενικά διαθέσιμα μέταλλα
Κοπή λέιζερ


Το Πιστοποιητικό μας


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Εξοπλισμός Παραγωγής


image001_副本2.jpg


Η υπηρεσία μας


Πιστεύουμε ότι ένας προμηθευτής πρέπει να παρέχει στους πελάτες όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και υπηρεσίες ποιότητας υψηλής ποιότητας.

Στη Mastars πιστεύουμε ότι αυτό ξεκινά με την παραλαβή και την εξειδικευμένη αξιολόγηση των απαιτήσεων, την ταχεία ανταπόκριση στις αιτήσεις για εισαγωγικά και σε τυχόν επακόλουθα ερωτήματα ακολουθούμενη από μια ελεγχόμενη και ολοκληρωμένη διαδικασία κατασκευής και μια γρήγορη αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης.

Ο δυναμικός κύκλος ανατροφοδότησης που συνδέει το QA / QC, την κατασκευή και την παραγωγή, έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη απόδοση, χαμηλότερα ποσοστά απόρριψης και σταθερή ποιότητα.

Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προβλήματα και να τα επιλύσουμε πριν αναπτυχθούν. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με όλα τα διεθνή πρότυπα προϊόντων και οι εσωτερικοί εμπειρογνώμονες μας εφαρμόζουν τις αυστηρές διαδικασίες αναλόγως.

Η Mastars επιδιώκει συνεχώς την ανάπτυξη μέσω της βελτίωσης της ποιότητας και επί του παρόντος έχουμε τις ακόλουθες εγκρίσεις.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008