Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Βιομηχανίας εργαλειομηχανών CNC 2014
Apr 29, 2016

Κάτω από το 2014-2018 Κίνα CNC εργαλειομηχανών βιομηχανία οικονομικές προβλέψεις ανάλυση στο στρατηγικό σχεδιασμό και την αναφορά ανάλυσης επενδύσεων, σε τελευταία χρόνια, που επωφελούνται από εθνική αναζωογόνηση της μεταποιητικής βιομηχανίας εξοπλισμού περιβάλλον και ισχυρή αγορά ζήτηση, εργαλειομηχανών εγχώρια βιομηχανία ανάπτυξη τεχνολογίας, τον ενθουσιασμό των επενδύσεων. Το σχέδιο «Δώδεκα πέντε» θα αναζωογονήσει τον εξοπλισμό μεταποιητικής βιομηχανίας ως το κύριο περιεχόμενο της βελτιστοποίησης και αναβάθμιση της βιομηχανικής δομής, αριθμητικός έλεγχος εργαλειομηχανών έχουν γίνει μια εστίαση να αναζωογονήσει τον εξοπλισμό της μεταποιητικής βιομηχανίας. Στη συνέχεια, θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της υψηλής ταχύτητας μέταλλο CNC κοπής μηχανές, ακριβείας, επιδεινώνοντας? βαρέων καθηκόντων μέταλλο CNC κοπής εργαλειομηχανές CNC κατεργασίας εργαλειομηχανών CNC που αποτελούν εξοπλισμού και τα σχετικά εξαρτήματα εργαλειομηχανών NC και ούτω καθεξής.

Ινστιτούτο για υποψήφιους industries CNC μηχανή εργαλείο βιομηχανία η ερευνητική ομάδα, είπε Κίνα έχει υπερβεί τη Γερμανία και να γίνει παγκοσμίως μεγαλύτερη αγορά εργαλειομηχανών, CNC εργαλειομηχανές έχουν γίνει καταναλωτή mainstream εργαλειομηχανών, CNC εργαλειομηχανών αγορά είναι τεράστιο στο μέλλον. Τραχύ εκτιμά έως 2015, της βιομηχανίας εργαλειομηχανών CNC στην Κίνα αναμένεται να υπερβεί τα 240 δις γιουάν σε σύνολο ενεργητικού, εσόδων των 180 δισεκατομμύρια γιουάν, το κέρδος από τις πωλήσεις ανήλθαν σε 12 δισεκατομμύρια γιουάν, η μέση ετήσια αύξηση τοις εκατό πάνω από 10%.

Ενώ, Κίνα NC μηχάνημα της τεχνολογίας επίσης θα πάρετε μεγαλύτερης αναβάθμισης, «Δώδεκα πέντε» τέλη, high-end NC μηχάνημα και εξοπλισμός με βάση παραγωγής ειδική θα επιτευχθούν σημαντικά ανεξάρτητα καινοτομικότητα βελτίωση, πλοίαρχος μεγάλο αριθμό έχει ανεξάρτητη πνευματική ιδιοκτησία του τεχνολογία πυρήνα, γενική τεχνολογία σε διεθνή προηγμένες τάξεις, θέληση, υποδοχής, και σύστημα NC και λειτουργία τμημάτων «μεσαία κλίμακα και high-end εκβιομηχάνιση, η Κίνα θα ανάπτυξη έξω ένα έχει διεθνές προηγμένο επίπεδο του βασικού εξοπλισμού , όγκος εισαγωγών μεγάλα οριζόντια επεξεργασίας κέντρο, και CNC τόρνους και άλλο μερίδιο αγοράς υψηλής ταχύτητας και ακριβείας μέλους θα έχουν βελτιωθεί σημαντικά.