Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Πώς να επιλέξετε ένα 3D τεχνολογία εκτύπωσης μετάλλων
Apr 29, 2016

Πρόσθετης κατασκευής (Π.Μ.), επίσης γνωστή ως 3D εκτύπωσης, να 21ου αιώνα κατασκευής επαναστατικές κινήσεις παίζουν για πρώτη φορά, και μειωθεί από ένα κενό για να αφαιρέσετε το πλεονάζον υλικό, μέθοδος, κατασκευής μετάλλων AM με ένα στρώμα σε έναν τρόπο να δημιουργήσει λειτουργική τελικά προϊόντα ή δυνατότητες του προϊόντος. Αυτή η μέθοδος στοίβαξης είναι λιγότερο μεθόδου παρασκευής παρέχει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένη ευελιξία, βελτιωμένες επιδόσεις του τελικού προϊόντος, μειώστε το χρόνο στην αγορά, χαμηλότερο κόστος παραγωγής, καθώς και εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Αυτά τα πλεονεκτήματα μονάδα AM τεχνολογία χρησιμοποιείται ευρέως στον κύκλο ζωής του προϊόντος, ανάπτυξη νέων προϊόντων, τουλάχιστον στον τομέα της μεταποίησης, για την επισκευή του προϊόντος.

Χρησιμοποιήστε σκόνη μετάλλου AM, νέα προϊόντα μπορεί να επωφεληθούν από τις μειωμένες κατασκευαστικές μεθόδους είναι δύσκολο ή αδύνατο να επιτευχθεί υλικές ιδιότητες και τη γεωμετρία. Νέο υλικό μπορεί να γίνει με την ανάμειξη δύο ή περισσοτέρων σκόνη να σχηματίσουν μια νέα κράματα και οι ενώσεις που παράγονται να πληρούν συγκεκριμένες σχεδιαστικές προκλήσεις. Συνδυασμός της σκόνης μπορεί να χτίσει ακόμη και σταδιακά στη διαδικασία αλλαγής, για τη δημιουργία μια λειτουργική ταξινόμηση των υλικών, να αποφευχθεί η διάβρωση, κόπωση, κάταγμα και άγχος πυρόλυση.

Επιπλέον, AM τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3D τυπωμένο μέταλλο μέρη με μια εσωτερική κοιλότητα, για παράδειγμα, το κανάλι ψύξης. AM μέθοδος να κατασκευάσουμε επίσης μέρη με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες. Ευρωπαϊκή αεροναυτική υπεράσπιση και διαστημική εταιρείας (EADS) σε μια κούραση μεγάλου κύκλου δοκιμής πρόγραμμα για να αξιολογήσει τις ιδιότητες Optomec ΦΑΚΌΣ του τιτανίου δείγματα της 3D εκτύπωσης μηχανισμό. Μηχανικές ιδιότητες των δειγμάτων είναι συνήθως η ίδια με σφυρηλάτηση EADS βρέθηκαν μέταλλα και κόπωσης ιδιότητες σύμφωνα με τα πρότυπα αεροδιαστημικής. Πολλές αντιπροσωπείες για να ελέγξετε το άλλο φακό 3D τυπωμένο μέταλλο, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και σούπερ κράματα, όπως νικελίου (Inconel).

Παραδοσιακή μέθοδος μείωσης παραγωγής συνήθως περιλαμβάνει ένα τμήμα του βήματα και το σχετικό αίτημα για κεφαλαιουχικού εξοπλισμού και logistics και AM ενιαία συνεχή βήματα για να αποκτήσετε το στοιχείο ή το προϊόν χαρακτηριστικά της οντολογίας, μειώνοντας έτσι τον αριθμό και κύκλου του χρόνου και μείωση κόστους στο σύνολό. Επίσης, επειδή η AM νόμος-d CAD μοντέλο άμεση κίνηση, χωρίς τη χρήση εργαλείων για την κατασκευή πρωτοτύπων ή κατασκευής, έτσι μπορούν να μειώσουν περαιτέρω το κόστος και το χρόνο στην αγορά νέα σχέδια ή σχεδιασμός αναθεώρηση. Επιπλέον, η μέθοδος AM σε απαιτείται περιοχές νεροχύτη αντικατάσταση υλικών, έτσι μπορείτε να μειώσετε τα απόβλητα. Αυτό το υλικό σχετικά με τη χρήση υψηλής αξίας (για παράδειγμα, τιτάνιο και κράματα σούπερ) είναι ιδιαιτέρως σημαντικές, καθώς δίνουν ιδιαίτερη σημασία για την αποτελεσματική χρήση του υλικού σε αυτόν τον τομέα.

Αεροδιαστημική βιομηχανία με ποσοστό ΒΟΔ (Buy-To-Fly) ορίζεται η απόδοση υλικού, η αναλογία του βάρους του εμβρύου για ακατέργαστο μαλλί να τελικό βάρος των εξαρτημάτων. Σύμφωνα με την ουράνια γνώση, χρησιμοποιούν την παραδοσιακή μέθοδο της μείωσης της παραγωγής, κατασκευαστές μηχανών αεροσκαφών λένε απλά μέρη 85% υλικό αποβλήτων, και σύνθετα μέρη υλικά απόβλητα είναι ακόμη και 95%, ώστε AM κατασκευαστές κινητήρων αεροσκαφών εκτός από υλικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την παραγωγή αυτών των στοιχείων μεγάλης αξίας. Μερικές επιχειρήσεις ακόμη και είμαι δίκαιο αναμιγνύεται με μείωση κατασκευαστικού μέθοδος και μέθοδος κατασκευής προκειμένου να κάνουν πλήρη χρήση από τα πλεονεκτήματα της κάθε μεθόδου, για παράδειγμα, ο χρόνος που απαιτείται για κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα ηλεκτρονικών κέλυφος, 52 εβδομάδων παράδοση με ρίχνοντας κάτω σε 3 εβδομάδες AM νόμος.

Είμαι επίσης χρησιμοποιείται για να επεκτείνει τη ζωή και την επισκευή πρόκλησης βλάβης στο προϊόν να τα δραστικά συστατικά, για παράδειγμα, να βρίσκεται στη το Ηνωμένες Πολιτείες Anniston Army Depot στην Αλαμπάμα χρησιμοποιώντας πμ τεχνολογίας επισκευής στοιχεία του μηχανισμού του Abrams M1 δεξαμενές, M1 δεξαμενή μηχανές (για παράδειγμα, Honeywell AGT1500) λειτουργούν σε ένα περιβάλλον έρημο, τόσο θα αντιμετωπίσετε ακραία φθορά και απαιτούν μικρή συντήρηση περίοδο. Επειδή παραμόρφωση επιπτώσεις που προκαλούνται από την υψηλή θερμοκρασία συγκόλλησης διαδικασία, καθιστά δύσκολο για AGT1500 μηχανή εξαρτήματα επισκευή των παραδοσιακών μεθόδων, εάν χρησιμοποιείται η μέθοδος AM για να επιδιορθώσετε, ιδιαίτερα επικεντρώθηκε λέιζερ φως ενέργειας και σκόνη μετάλλου αποστέλλεται με ακρίβεια την περιοχή που επισκευάζεται, σας μπορεί να μειώσει τη ζώνη θερμικού (ζώνη Affected θερμότητας, HAZ), και μπορεί να επισκευάσει τα εξαρτήματα του κινητήρα.

Επισκευής της τουρμπίνας εξαρτήματα του κινητήρα συνήθως υπόκεινται σε φθορά ζημιά των πτερύγων (για παράδειγμα, συμβουλή) ή περιοχές που δεν είναι αποτελεσματική κόπωσης (για παράδειγμα συμπιεστή λεπίδα αιχμή περιοχή). Επειδή το στοιχείο σχεδιαστικές τάσεις κινούνται προς την ολοκληρωμένη Σβολοκόπτης (άρρηκτα-λεπίδα-ρότορες, IBRs) ή στο δίσκο ρότορα (Blisks ή λεπίδα/δίσκος), προκειμένου να μειωθεί το βάρος και βελτίωσης της απόδοσης του κινητήρα, την επισκευή των εν λόγω στοιχείων σε μείζονα θέματα. Σε ένα παραδοσιακό δίσκο, αν το πικάπ (στάδιο) της μια λεπίδα είναι κατεστραμμένο ή φθαρμένα, αυτό μπορεί να αντικατασταθεί σε λογικές τιμές.