Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Εμπειρογνώμονες του κλάδου, ανώτερος τεχνικοί Fang Xiang: Yangzhou 3D πρώτο πρόσωπο
Apr 29, 2016

Χαρακτήρα κάρτες

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1956, Yangzhou πόλη μούχλα τεχνολογία σύνδεσης, Jiangsu επαρχία, Κίνα καλούπι βιομηχανία μελών της ομάδας εμπειρογνωμόνων. Το 2011, η πρώτη εισαγωγή 3D εκτύπωσης τεχνολογίες σε Yangzhou. Έχει υπηρετήσει ως αναπληρωτής διευθυντής, ανώτερος μηχανικός από το εργοστάσιο πλαστικών στην πόλη Yangzhou? ψεκασμού προϊόντα Senior ανηθικότητα πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Yangzhou? XI» ένα πάρκο Jiaotong Πανεπιστήμιο Επιστήμης και τεχνολογίας της Yangzhou Δ.ε. και το λοιπό προσωπικό.

Ποτέ δεν πήγε στο κολέγιο, έχουν γίνει ειδικοί σε βιομηχανία καλούπι, ανέθεσε την πρώτη αερολυμάτων αλουμινίου μπορεί να γραμμή παραγωγής τεχνική μετατροπή.

Fang Xiang, γεννήθηκε το Yangzhou «λαϊκό ειδικοί», δύο χρόνια πριν, το XI ένα πανεπιστήμιο Jiaotong την πρώτη έκθεση σε ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή, με δεκαετίες της έκθεσης σε μούχλα βιομηχανία ευαίσθητα, γνωρίζει ότι η 3D εκτύπωση τεχνολογίες θα κοσμοϊστορική τεχνολογικές καινοτομίες, έχει ευρεία αγορά προοπτική. Στην προσπάθειά του, Yangzhou εισαγωγή 3D τεχνολογία εκτύπωσης για πρώτη φορά.

Πολλάκις στη βιομηχανία καλούπι για δεκαετίες, μέχρι να αναγνωρίσει την 3D εκτύπωση, με ευαισθησία συνειδητοποίησε ότι αυτή η τεχνολογία θα είναι το ορόσημο της τεχνολογικής καινοτομίας, όχι μόνο έχουν ευρεία αγορά προοπτικές, θα διαμορφώσουν το οικοσύστημα του κλάδου. Ως εκ τούτου, στις προσπάθειες του έρευνα, Yangzhou εισαγωγή 3D τεχνολογία εκτύπωσης για πρώτη φορά.

Fang Xiang πάντα έχουν μία ευχή: Ελπίζω ότι αυτό εκβιομηχάνιση της προηγμένη τεχνολογία παραγωγής. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία έξω, Fang Xiang, οδήγησε την ομάδα του για την καθιέρωση της εταιριας.

Στις 20 Ιουλίου 2012, αυτή η εφημερίδα με το Yangzhou κατασκευής προσπάθησε «ταχεία πρωτοτυποποίηση», υπό τον τίτλο, Yangzhou, να το κοινό για πρώτη φορά αποκάλυψε το μυστήριο του 3D τεχνολογία εκτύπωσης.

Fang Xiang είπε στους δημοσιογράφους, μετά από δημοσιεύματα εφημερίδων, παρτίδα ύστερα από παρτίδα ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επισκεφθείτε XI» μια Jiaotong Πανεπιστήμιο Επιστήμης και τεχνολογίας πάρκο της Yangzhou. Από τις προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής και αυτοί δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, επίσης, κερδίζοντας παραγγελίες.

"Η ενιαία μεγαλύτερη παραγγελία από, εκτύπωσης αμοιβή «7000 γιουάν, οι μεγαλύτερες παραγγελίες ήρθε από έναν κατασκευαστή εξαρτημάτων auto, χρησιμοποιώντας 3D τεχνολογία εκτύπωσης να παραγάγει δεκάδες μέρη."

Τέλη του περασμένου έτους, "η οδοντόβουρτσα industry association, επαρχία Jiangsu" ιδρυτική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο hangji, Fang Xiang στον τόπο συναντήσεως σε σταθερή στελέχη οδοντόβουρτσα παρουσίασε τα 3D τυπωμένες πηγές, μέθοδοι, πλεονεκτήματα και τα αποτελέσματα, έλαβε πολύ καλά αποτελέσματα, «οδοντόβουρτσα λαβή συχνά μια νέα, προσπαθεί διαρκώς μεταβαλλόμενη ο κύβος είναι ένα πολύ ενοχλητικό πράγμα και τρισδιάστατη εκτύπωση μπορεί να βρεθεί σύντομα μια λύση.»

Λόγω της 3D εκτύπωσης τιμής προϊόντος υπολογίζεται σε γραμμάρια, είναι ακριβό. Αλλά Fang Xiang αναγνώρισε ότι με την όλο και πιο περίπλοκες 3D τεχνολογία εκτύπωσης, το κόστος θα ελέγχεται, Yangzhou 3D εκτύπωσης η άνοιξη θα έρθει.