Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Ιδρύθηκε βάση καινοτομία βιομηχανία φορμών της πνευματικής ιδιοκτησίας
Apr 29, 2016

Ουάσιγκτον (δημοσιογράφος ανταποκριτής Yi He Wang Huyu) βάση των καλουπιών βιομηχανία στην πρώτη καινοτομία δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Κίνας στο beilun Heng Yang Κοινότητα παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες.

Heng Yang, beilun περιοχή κοινοτήτων είναι πρώτη βιομηχανική κοινότητα της χώρας μούχλα βιομηχανίας, Κοινότητα περισσότερο από συνολικά περισσότερες από 600 εταιρείες, high-end die χύτευσης καλούπι επιχειρήσεις έχει περισσότερες από 400 επιχειρήσεις. Καλούπι επιχείρηση με ετήσιες πωλήσεις ύψους 6 δισεκατομμύρια γιουάν, το βιομηχανικό εισόδημα από τις πωλήσεις των 60% περισσότερο από τη συνολική έκταση, είναι πρώτη βάση πεθαίνουν, από Κίνα πεθαίνουν και καλούπι βιομηχανιών με τίτλο «καλούπι πόλη».

Τα τελευταία χρόνια, η beilun καλουπιών βιομηχανία μετασχηματισμού και αναβάθμιση γρήγορα, να επιτευχθεί η μετάβαση από την απλή πωλεί καλούπια για την παρασκευή προϊόντων, σχηματίζοντας χύτευση μούχλα κατασκευής και auto τμήματα παραγωγής και ανάπτυξη νέων μορφών. «Χάρη στην εφαρμογή της στρατηγικής της πνευματικής ιδιοκτησίας, μια ομάδα των επιχειρήσεων καλούπι για να ξαναγεννηθεί, ανταγωνιστικότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά.» Δημοτική πνευματικής ιδιοκτησίας Προεδρείο υπάλληλος είπε. Η Κοινότητα έχει πάνω από 40 εταιρείες να γίνει ένα παρόχων παγκόσμιας κλάσης αυτοκινήτων (μέρη) σε επίπεδο επιχείρησης.