Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Ταχεία πρωτοτυποποίηση κατασκευή τη σχεδίαση φορμών εγχύσεων βιομηχανία εστίασης
Apr 29, 2016

Περίληψη: στρατηγική της παραδοσιακής μεταποιητικής βιομηχανίας είναι η πρώτη κλίμακα, προτείνεται στη δεκαετία του 1980 του 20ου αιώνα, τιμές και ποιότητα, κατ ' αρχάς, 90, έχει εξελιχθεί σε μια αγορά απάντηση στο πρώτο. Σε συνθήκες διεθνούς μεταποιητική βιομηχανία και να συντομευτεί ο κύκλος ανάπτυξης προϊόντος και μειώνουν τον κίνδυνο των επενδύσεων στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, να γίνει το κλειδί για την επιβίωση της επιχείρησης.

Στρατηγική της παραδοσιακής μεταποιητικής βιομηχανίας είναι η πρώτη κλίμακα, προτείνεται στη δεκαετία του 1980 του 20ου αιώνα, τιμές και ποιότητα, κατ ' αρχάς, 90, έχει εξελιχθεί σε μια αγορά απάντηση στο πρώτο. Σε συνθήκες διεθνούς μεταποιητική βιομηχανία και να συντομευτεί ο κύκλος ανάπτυξης προϊόντος και μειώνουν τον κίνδυνο των επενδύσεων στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, να γίνει το κλειδί για την επιβίωση της επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια την κατασκευή αγορά στρατηγική επικεντρώθηκε σε τι συμβαίνει από ένα κόστος και την ποιότητα με την σημαντική μεταφορά και το χρόνο απόκρισης. Διαφοροποιημένη κατασκευαστής των προϊόντων στην αγορά είναι γρήγορα Πιάστε την ευκαιρία αγοράς και σημαντική εγγύηση της επιβίωσης, γρήγορη απόκριση κατασκευής έχει γίνει το επίκεντρο της διεθνούς έρευνας, με αποτέλεσμα την ταχεία πρωτοτυποποίηση και δοκιμαστικά και τεχνολογία ταχείας κατασκευής παρέχει ένα προηγμένο μέσο για τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Η τεχνολογία είναι βασισμένη στην υλική αθροιστική διαμόρφωση μιας τεχνολογίας παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, ήταν νομίζω ότι είναι του 20ου αιώνα η κατασκευή τομέα της κάποτε επαναστατική ανακάλυψη, μπορεί να πεθάνει κατασκευής ένεση και πίεση μούχλα, και σφραγίζοντας πεθαίνει, διάφορες πολύπλοκες μούχλα ακριβείας, επί του παρόντος έχει ευρύ φάσμα εφαρμογή Yu αυτοκίνητο, και Αεροπορίας χώρο, αποστολή, και συσκευές, και βιομηχανικού σχεδιασμού, και ιατρικά, κτίριο, και κάνοντας μαστοριά και παιχνίδι παιδιών , πεδίο, και με αυτό μια τεχνολογία ίδια συνεχώς την ανάπτυξη και τέλειο, το φάσμα εφαρμογής θα συνεχώς ευρεία επέκταση.

Στην κατασκευή αυτοκινήτων, οικιακών συσκευών, μούχλα που αποτελούν μέρη που αντιστοιχούσαν στο 50% ~ 70% των εργασιών κατασκευής. Κατασκευή μούχλα είναι περιορισμένη αυτοκινήτων Κίνας, συσκευές και, και φως, η ανάπτυξη της βιομηχανίας δυσχέρεια και το κλειδί, με γρήγορα υλικού και λογισμικού εξοπλισμού γρήγορα πηκτικός και υλικό συνεχώς την ανάπτυξη και τέλειο, γρήγορο πρωτότυπο κομμάτια της δύναμης και της ακρίβειας πάρετε συνεχώς του βελτίωση, γρήγορα Φορμαριστικά Καλούπια πρέπει σταδιακά να σε βάθος σε γρήγορη μούχλα κατασκευής πεδίο, βάση γρήγορα σχηματίζοντας μέθοδος κατασκευής έχει διάφορες απλή οικονομική γρήγορη φόρμα έγινε RP & M εφαρμογή καυτό πρόβλημα.