Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Διαδικασία κατασκευής πλαστικών εξαρτημάτων
Jun 12, 2017

Υπάρχουν πολλές πλαστικές μεθόδους χύτευσης, η ακόλουθη λίστα με έξι κύριες μεθόδους χύτευσης

1, χύτευση με έγχυση επίσης γνωστή ως χύτευση με έγχυση.

2, η χύτευση με εξώθηση είναι επίσης γνωστή ως χύτευση με εξώθηση. Είναι ένα από τα κύρια χύτευση των θερμοπλαστικών

3, κοίλη χύτευση και χύτευση με εμφύσηση

4, χύτευση με συμπίεση επίσης γνωστή ως χύτευση υπό πίεση. Το ανώτερο και το κατώτερο καλούπι τοποθετούνται μεταξύ των άνω και κάτω προτύπων της πρέσας, το πλαστικό υλικό προστίθεται απευθείας στην κοιλότητα, το καλούπι είναι κλειστό, το πλαστικό γεμίζεται με την κοιλότητα κάτω από την πίεση θερμότητας και το πλαστικό κατεργασμένο τεμάχιο σκληρύνεται Μετά την στερεοποίηση.

5, χύτευση με έγχυση υπό πίεση επίσης γνωστή ως χύτευση μεταφοράς. Είναι επίσης μια από τις κύριες μεθόδους χύτευσης θερμοσκληρυνόμενων πλαστικών. Τα πλαστικά σωματίδια που φορτώνονται μέσα στο θάλαμο τροφοδοσίας του καλουπιού, υπό θέρμανση, υπό πίεση τετηγμένου πλαστικού μέσω του χώρου τροφοδοσίας του καλουπιού στον πυθμένα του συστήματος χυτεύσεως που είναι γεμάτος με κοιλότητα και στη συνέχεια στερεοποιείται η χύτευση

6, η χύτευση σε στερεή φάση, έτσι ώστε να γίνεται πλαστική χύτευση στη θερμοκρασία τήξης, δεν υπάρχει προφανής ροή στη διαδικασία χύτευσης, περισσότερες από δύο επεξεργασίες χύτευσης πλαστικών φύλλων, όπως χύτευση σε κενό, χύτευση πεπιεσμένου αέρα και χύτευση υπό πίεση κ.λπ., χρησιμοποιείται το πρωτότυπο Για το σχηματισμό τεμαχίων λεπτού τοιχώματος, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για την κατασκευή τεμαχίου με παχύ τοίχωμα.

7, άλλα καλούπια χύτευσης, χύτευση χύτευσης, περιστροφική χύτευση, χύτευση αφρού, κλπ. Πλαστικά μέρη κατασκευής

8. Χύτευση εξώθησης. Η χύτευση εξώθησης ονομάζεται επίσης χύτευση με συμπίεση ή εξώθηση, είναι μέσα στον εξωθητή μέσω της θέρμανσης, της πίεσης και της ροής των υλικών με συνεχή τρόπο μέσω της χύτευσης του καλουπιού στο στόμα.

9. Συμπιέζοντας-Τράβηγμα χύτευση. Το σχηματισμό συμπίεσης είναι μία από τις μεθόδους χύτευσης θερμοσκληρυνόμενων πλαστικών ενισχυμένων με ίνες. Για το σχήμα τμήματος παραγωγής σταθερό, μήκος μη περιορισμένο προφίλ. Η διαδικασία χυτεύσεως είναι η συνεχής ίνα εμποτισμένης κόλλας ρητίνης εξάγεται με θέρμανση της μήτρας και στη συνέχεια η ρητίνη παρασκευάζεται με μονόδρομο υψηλής αντοχής συνεχές ενισχυμένο πλαστικό προφίλ μέσω του θαλάμου θέρμανσης για περαιτέρω στερεοποίηση.

10, που χρησιμοποιείται συνήθως για τη ρητίνη χύτευσης με εξώθηση, έχει τρία είδη ακόρεστου πολυεστέρα, εποξειδίου και σιλικόνης. Η ακόρεστη πολυεστερική ρητίνη χρησιμοποιείται περισσότερο

Η μηχανή πολτοποίησης αποτελείται συνήθως από διάταξη τοποθέτησης ινών, θήκη ρητίνης, προδιαμορφωμένη συσκευή, μούχλα στόματος και συσκευή θέρμανσης, διάταξη πρόσφυσης και εξοπλισμό κοπής.

11. Χύτευση με έγχυση. Η χύτευση έγχυσης (χύτευση με έγχυση) είναι μια μέθοδος για την κατασκευή πλαστικών θερμοπλαστικών ή θερμοσκληρυνόμενων πλαστικών ομοιόμορφα πλαστικοποιημένων σε ένα βαρέλι θέρμανσης και έπειτα ωθείται από ένα έμβολο ή κινητό κοχλία σε μια κοιλότητα καλουπιού ενός κλειστού καλουπιού.