Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ποιες είναι οι μέθοδοι κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων;
Jun 12, 2017

Υλικό: Υλικά για μεταλλικά μέρη: Χάλυβας και μη σιδηρούχα μέταλλα (ή μη σιδηρούχα μέταλλα). Χάλυβας: Η περιεκτικότητα σε άνθρακα σε 2,3% του κράματος σιδήρου είναι χυτοσίδηρος, περιεκτικότητα σε άνθρακα γενικά σε 0. Το κράμα σιδήρου του 03 είναι χάλυβας. Στο κράμα FE, προστίθενται διάφορα κατάλληλα στοιχεία κράματος για τη βελτίωση της αντοχής, της σκληρότητας, της αντοχής στη φθορά και της αντοχής στη διάβρωση του χάλυβα. Συνηθισμένα στοιχεία κράματος είναι τα Si, MN, cr, Ni, ΜΟ, W, V, Ti, ΝΒ, Β, κλπ., Που σχηματίζουν μια ποικιλία από χυτοσίδηρο ή κράμα χάλυβα.

Επεξεργασία:

1 αντιδιαβρωτική και αντιδιαβρωτική επεξεργασία: βρασμένη μαύρη, βρασμένη μπλε επεξεργασία που ονομάζεται επίσης επεξεργασία φωσφορώσεως, έτσι ώστε τα μεταλλικά μέρη να έχουν ανθεκτική στη διάβρωση, ανθεκτική στη σκουριά.

2) Προσθέστε σκληρή επεξεργασία: αυξήστε την σκληρότητα των μεταλλικών τμημάτων της μεθόδου επεξεργασίας: 1. Αυξήστε την σκληρότητα της επιφάνειας των μεταλλικών μερών με την επικάλυψη επιφάνειας, το χρώμα της επιφάνειας καρβιδίου θα είναι επίσης μαύρο. 2. Η επεξεργασία σβέσης μπορεί να αυξήσει τη σκληρότητα. 3. Η θερμική επεξεργασία με κενό βελτιώνει τη συνολική σκληρότητα.

Τεχνολογία επεξεργασίας: Επεξεργασία, σφράγιση, χύτευση ακριβείας, μεταλλουργία σκόνης, χύτευση με έγχυση μετάλλου, επεξεργασία λέιζερ, EDM, επεξεργασία υπερήχων, ηλεκτρολυτική επεξεργασία, επεξεργασία σωματιδιακής δέσμης και επεξεργασία εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Παρόμοια με το αυτοκίνητο, άλεση, σφυρηλάτηση, χύτευση, άλεση, CNC μηχανική κατεργασία, CNC CNC Center είναι όλα ανήκουν σε μηχανική κατεργασία συμβατική μηχανική κατεργασία.

Η μηχανική επεξεργασία είναι η διαδικασία αλλαγής της διάστασης ή της απόδοσης ενός τεμαχίου προς κατεργασία με μηχανική διάταξη. Σύμφωνα με τις διαφορές στις μεθόδους επεξεργασίας μπορεί να χωριστεί σε κοπή και την επεξεργασία της πίεσης.

Η σφράγιση πρέπει να βασίζεται στην πρέσσα και να πεθαίνει στην πλάκα, τις λωρίδες, το σωλήνα και τα προφίλ, όπως η επιβολή εξωτερικών δυνάμεων για την παραγωγή πλαστικής παραμόρφωσης ή διαχωρισμού, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το απαιτούμενο σχήμα και μέγεθος του τεμαχίου (τμήματα σφράγισης) Τη διαδικασία διαμόρφωσης

Υπάρχουν ειδικές επεξεργασίες, επεξεργασία λέιζερ, EDM, επεξεργασία υπερήχων, ηλεκτρολυτική επεξεργασία, επεξεργασία ακτίνων σωματιδίων και επεξεργασία εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Αυτοκίνητα, φρεζάρισμα, σφυρηλάτηση, χύτευση, άλεση, CNC μηχανική κατεργασία, CNC CNC Center είναι όλα ανήκουν στην επεξεργασία μηχανημάτων.