Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά ταχείας πρωτοτύπου
Jun 12, 2017

Η τεχνολογία Rapid prototyping, γνωστή επίσης ως RP Technology, αναφέρεται ως RPM. Στην αυτοκινητοβιομηχανία εφαρμογών ονομάζεται RP δείγμα.

Η τεχνολογία RP αναπτύσσεται με βάση την σύγχρονη τεχνολογία CAD / CAM, την τεχνολογία λέιζερ, την τεχνολογία αριθμητικού ελέγχου υπολογιστών, την τεχνολογία Servo ακριβείας και την τεχνολογία νέων υλικών. Διαφορετικά είδη συστημάτων ταχείας δημιουργίας πρωτοτύπων έχουν διαφορετικές ιδιότητες σχηματισμού και χαρακτηριστικά συστήματος εξαιτίας διαφορετικών υλικών σχηματισμού. Ωστόσο, η βασική αρχή είναι η ίδια, δηλαδή, η "στρωματοποιημένη κατασκευή, η στρωματοειδής στοίβαξη", παρόμοια με τη μαθηματική ολοκλήρωση. Μιλώντας απεικονιστικά, το σύστημα γρήγορου πρωτοτύπου είναι σαν ένα "Στερεοφωνικό εκτυπωτή"

Μπορεί να δεχτεί άμεσα δεδομένα σχεδιασμού προϊόντος (CAD) χωρίς να χρειάζεται να προετοιμάσει εργαλεία, εργαλεία ή εξαρτήματα και γρήγορα να δημιουργήσει δείγματα, καλούπια ή μοντέλα νέων προϊόντων. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή της τεχνολογίας RP μπορεί να συντομεύσει σημαντικά τον νέο κύκλο ανάπτυξης του προϊόντος, να μειώσει το κόστος ανάπτυξης και να βελτιώσει την ποιότητα ανάπτυξης. Από την παραδοσιακή "μέθοδο απομάκρυνσης" έως τη σημερινή "μέθοδο ανάπτυξης", από την κατασκευή καλουπιών έως την κατασκευή χωρίς πέτρες, αυτή είναι η τεχνολογία RP για την επαναστατική σημασία της κατασκευής.

Η τεχνολογία RP θα είναι μια συμπαγής πολύπλοκη τρισδιάστατη επεξεργασία διακριτή σε μια σειρά στρωμάτων επεξεργασίας, μειώνοντας σημαντικά τη δυσκολία επεξεργασίας, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Shan αποτελούν όλη την διαδικασία της ταχείας, κατάλληλη για τη σύγχρονη σκληρή αγορά προϊόντος?

Ο Shan μπορεί να κάνει οποιοδήποτε περίπλοκο σχήμα τρισδιάστατων οντοτήτων.

Η Shan κατευθύνεται άμεσα από το μοντέλο CAD για την επίτευξη υψηλής ενσωμάτωσης του σχεδιασμού και της κατασκευής, ενώ η διαισθητική και εύκολη τροποποίηση του παρέχει εξαιρετικό περιβάλλον σχεδιασμού για τον τέλειο σχεδιασμό του προϊόντος.

Η διαδικασία Shan Molding χωρίς ειδικό εξάρτημα, εργαλεία, εργαλεία κοπής, όχι μόνο εξοικονόμηση κόστους, αλλά και συντόμευση του κύκλου παραγωγής.Ταχεία Πρωτότυπα

Η υψηλή ενσωμάτωση της τεχνολογίας Shan δεν είναι μόνο το αναπόφευκτο προϊόν της εξέλιξης της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας, αλλά και της πλήρους εφαρμογής τους. Το Rapid Prototyping

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθορίζουν την τεχνολογία RP είναι κατάλληλη κυρίως για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, γρήγορη κατασκευή μεμονωμένων τεμαχίων και μικρών παρτίδων, σύνθετες κατασκευές εξαρτημάτων σχήματος, σχεδιασμός και κατασκευή καλούπι και μοντέλων, κατάλληλη και για την κατασκευή δύσκολων υλικών επεξεργασίας, Γρήγορη αντίστροφη μηχανική.