Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ανάλυση της κατεύθυνσης της σφράγιση μετάλλων φύλλων βιομηχανίας στην Κίνα
Apr 29, 2016

"Της Κίνας business εργαλειομηχανών" αναθεώρηση: βιομηχανία μετάλλων φύλλων ως μια σημαντική βιομηχανία, στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου, είναι το θεμέλιο της μηχανικής μεταποιητική βιομηχανία, που αντικατοπτρίζουν το επίπεδο ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας μιας χώρας της κατασκευής της τεχνολογίας. Λαμαρίνα βιομηχανία και τα προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρονικών ειδών, τηλεπικοινωνιών, ιατρικά μηχανήματα, μηχανήματα, ναυπηγική βιομηχανία, αεροπορίας και άλλες περιοχές, χρησιμοποιώντας ένα πολύ ευρύ φάσμα. Βιομηχανία μετάλλων φύλλων στην ταχεία ανάπτυξη την ίδια στιγμή, υπάρχουν ακόμα μερικά μειονεκτήματα από ορισμένες επιχειρήσεις.

Πρώτα, σφραγίδα φύλλο μέταλλο βιομηχανία ανάπτυξη στη χώρα μας από τις έξι κατευθύνσεις

Ως μέταλλο φύλλων που κατασκευάζει κέντρα του κόσμου, η Κίνα θα περαιτέρω την πρόοδο της επιχείρησης με την διαδικασία της Κίνας ένταξης στην το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον και η οικονομική δύναμη των ταχέως αναπτυσσόμενη, Κίνα έχει γίνει το πιο δυναμικής οικονομικής περιοχής στον κόσμο. Βελτίωση οικονομικών διευκολύνσεων της Κίνας, η βιομηχανία έχει αναπτύξει εργασίας πιο ώριμη και σχετικά χαμηλό κόστος, έχει γίνει ένα παγκόσμιο συγκριτικό πλεονέκτημα της λαμαρίνας μεταποιητικό κέντρο, λαμαρίνα κατασκευής δυνατότητες ανάπτυξης με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Κέντρο καθεστώς ενίσχυσης της πρώτης περφόρμανς στην σε προϊόντα υλικό τα τελευταία χρόνια του την πλήρη ανάπτυξη των εξαγωγών: κύρια μετάλλων φύλλων χρυσού προϊόντα της αύξηση των εξαγωγών είναι πάνω από την παραγωγή της ανάπτυξης, πιο πάνω από την εγχώρια αγορά πωλήσεων της ανάπτυξης? κύρια μετάλλων φύλλων χρυσού προϊόντα πλήρη ανθοφορία, όχι μόνο ηλεκτρικό εργαλείο και εργαλείο χεριού, και δομικά προϊόντα υλικού αυτά τα παραδοσιακά μεγάλη κατηγορία προϊόντων αυξήσεων είναι υψηλή, και yiqian μερίδιο εξαγωγών είναι απίθανο να κουζίνα ηλεκτρικά προϊόντα και προϊόντα μπάνιου 2004 χρόνια της αύξηση των εξαγωγών επίσης εξαγωγής είναι προφανώς. Η τεράστια αγορά και το κέντρο βάρους να προσελκύσει περαιτέρω μεταφορά μετάλλων φύλλων μεταποιητικό κέντρο των πολυεθνικών εταιρειών στην Κίνα.

Συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων θα ενισχύσει σημαντικά

Σε ένα περιβάλλον του παγκόσμιου ανταγωνισμού, ώστε να αποκτήσετε μια ευνοϊκή ανταγωνιστική θέση και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά του, βιομηχανική πρωτεύουσα ήταν ένα άλλο θέμα της βιομηχανίας. 2004 supor, απαρίθμησε Vantage, hbl αναφέρονται επίσης προσπάθειες, Van Hoa κεφαλαιαγορών λειτουργίες δεν θα υπήρχε με το Guangdong meiya αναδιάρθρωση απέτυχε να σταματήσει. Από τη σκοπιά του κεφαλαίου, επέκταση του τρέχοντα κύριο χαρακτηριστικό είναι η πρωτεύουσα εντάθηκε. Από την άποψη του ανταγωνισμού, τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων η κοινή χρήση πόρων αυξήθηκε.

Πόλωση των επιχειρήσεων θα επιδεινώσει περαιτέρω την

Τα επόμενα χρόνια θα είναι η περίοδος της ταλάντωσης υψηλής ταχύτητας της βιομηχανίας μετάλλων φύλλων, άμεσες συνέπειες από αυτό το σοκ είναι η τρέχουσα τάση πόλωσης στο μέταλλο φύλλων κουζίνα στρατόπεδο μάρκα επεκτάθηκε. Πραγματικά μπορεί να αντέξει στην αγορά τα επόμενα χρόνια είναι αναμενόμενη λαμαρίνα εταιρεία απολύτως δεν είναι τόσο πολύ τώρα. Λαμαρίνα βιομηχανία αυτό το σοκ θα φέρει μεγάλες ευκαιρίες, το αποτέλεσμα του σοκ θα ήταν να κάνουν την αγορά πιο ορθολογική.

Όλο και πιο έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των κυκλωμάτων πωλήσεων

Λόγω κατακλύζουν την εγχώρια κουζίνα μεταλλικών προϊόντων, ποιότητας πίεση αυξάνει, το κανάλι έγινε ένας από τους βασικούς παράγοντες ανταγωνιστικές, όλο και πιο έντονο ανταγωνισμό για το κανάλι. Από τη μία πλευρά, κατασκευαστής συσκευές κουζινών έχει ενισχύσει τον έλεγχο της λιανικής Terminal, προσπαθούν να μειώσει κύκλους πωλήσεων, αποθήκευση του κόστους διαύλων πωλήσεων, πωλήσεις, στην επαγγελματική ανάπτυξη, επιχείρηση μοντέλο πωλήσεων μπορούν να προσαρμοστούν σε μια ποικιλία από την κατεύθυνση της αγοράς. Την άλλη πλευρά, η πωλήσεων τάση στην ανάπτυξη του αυξανόμενη κατάσταση μεγάλες οικιακές συσκευές της αλυσίδας, ελέγχου του ικανότητα του κλάδου, συμμετείχαν στην και οδήγησε κυρίως από τον κατασκευαστή, πριν από την κορυφαία τιμή ανταγωνισμού. Κλίμακα μεγάλων λιανοπωλητών, με την ευρεία κάλυψη της αγοράς, και κόστος πλεονεκτήματα στην τιμολόγηση προϊόντος, πληρωμής για την παράδοση της επιχείρησης παραγωγής του ελέγχου όλο και εμπλουτίζεται.

Ανταγωνισμού στην αγορά των προϊόντων υψηλότερης ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας περιεχόμενο καθώς προχώρησε τον ανταγωνισμό, όλες τις φάσεις της βιομηχανίας μετάλλων φύλλων είναι συμπιεσμένα περιθώρια κέρδους, ολοένα και μειώνεται το δωμάτιο για την τιμή. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν ότι ο ανταγωνισμός μόνο είναι δυνατό να δημιουργήσει την ανταγωνιστικότητα πυρήνων, όχι μια μακροπρόθεσμη κατεύθυνση ανάπτυξης, να εξερευνήσετε μια νέα πορεία ανάπτυξης. Πολλές εταιρίες υλικού αύξηση επενδύσεων στην τεχνολογία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με υψηλή τεχνολογία, διαφοροποίηση προϊόντων, ως μια βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη, αναζητούν νέα αγορά απαιτεί, νέα σημεία της οικονομικής ανάπτυξης (καταχωρηθεί ως μικρών οικιακών συσκευών και άλλων παρόμοιων βιομηχανιών), ώστε να κατανοήσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη.