Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Έκθεση κινεζική εργαζομένων στη μεταλλουργία και CNC εργαλειομηχανών εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο
Apr 29, 2016

2016 το 18ο διεθνές Κίνα βιομηχανία δίκαιη μεταλλουργίας και CNC εργαλειομηχανών παρουσίαση (MWCS)-εργαλειομηχανών, λαμαρίνας και σωλήνα επεξεργασίας, καλουπιών παραγωγής και εργαλεία της διεθνούς διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί Νοεμβρίου 2016 1 5η στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο (Σαγκάη).

18ο διεθνές Κίνα βιομηχανία δίκαιου CNC εργαλειομηχανές και Μεταλλουργίας έκθεση από την εθνική ανάπτυξη και Επιτροπή μεταρρύθμισης, το Υπουργείο Εμπορίου, το τμήμα του Υπουργείου, επιστήμη και τεχνολογία, κινεζική Ακαδημία Επιστημών, η κινεζική Ακαδημία μηχανικών, CCPIT, κυβέρνηση της Σαγκάης Δημοτική λαϊκή χορηγία. Shanghai East lansheng καλύτερες διεθνείς συναλλαγές υπηρεσιών (ομάδα) co.

Το 18ο διεθνές Κίνα βιομηχανία δίκαιη μεταλλουργίας και CNC εργαλειομηχανών εμφάνιση (MWCS) θα λάβει χώρα στο Νοεμβρίου 2016 1-5ος στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο (Σαγκάη) πραγματοποιήθηκε. Αυτή την Expo θα υπερβεί 230.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, οι επισκέπτες πάνω από 140.000 επισκέπτες, έκθεση, Κίνα και πάλι το μεγαλύτερο, παρουσιάζουν το υψηλότερο επίπεδο της βιομηχανίας δίκαιη.

Το 18ο διεθνές Κίνα βιομηχανία δίκαιη μεταλλουργίας και CNC εργαλειομηχανών εμφάνιση (MWCS) ως τον πυρήνα της έκθεσης Expo βιομηχανία της Κίνας. 18ο διεθνές Κίνα βιομηχανία δίκαιου CNC εργαλειομηχανές και Μεταλλουργίας εκθεσιακό χώρο σχεδόν 80.000 τετραγωνικών μέτρων, πάνω από 600 εκθέτες. MWCS2016 θα διατηρηθεί με βάση τα χαρακτηριστικά τους, εστιάζοντας στην κατανομή των εργαλεία μηχάνημα κοπής μετάλλων, μέταλλο που σχηματίζουν μηχανημάτων, εξοπλισμού δοκιμών και μετρήσεων, εργαλείων και 3D εκτύπωσης είναι πέντε τομείς, περαιτέρω προσοχή στη βασική κατασκευή, περαιτέρω ενίσχυση του ειδικές high-end CNC εργαλειομηχανές και η περιοχή κατασκευής με τεχνητή νοημοσύνη, επέμεινε για εκθέτες high-end εξοπλισμό CNC που κατασκευάζονται στην Κίνα έως το 2025 και να χτίσει μια πλατφόρμα high-end επεξεργασίας μετάλλου.