Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Επικεντρωθεί σε λαμαρίνα σφράγιση Αυτοματοποιημένος εξοπλισμός αντίστροφης ανάπτυξης ‖ ταχύτητα τεχνολογία
Apr 29, 2016

Στην Αννόβερο βιομηχανική έκθεση στο 2013, «βιομηχανία 4.0» έννοια από τη Γερμανία "βιομηχανικός όμιλος 4.0". Από τότε, αυτή η έννοια ήταν βαθιά εμφυτεύεται με τον πυρήνα των βιομηχανιών έξυπνος αυτοματισμός, εντατική παραγωγή τεχνητές δεν μπορεί να ανταποκριθεί πριν την σύγχρονη επιχείρηση, υψηλά κόστη εργασίας και χαμηλή απόδοση, υλική σπατάλη, επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν την έλλειψη εργασίας και παρατηρούνται επίσης προβλήματα. Αποτελεσματικότητα της παραγωγής, ως κατασκευαστική εταιρία θα πρώτα να εξετάσει το ζήτημα, αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις για την ανανέωση και εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού, να βελτιώσει την αυτοματοποίηση της εξοπλισμό, μειώνοντας έτσι το κόστος εργασίας. Προϊόντα της Apple στο μεγαλύτερο ανάδοχος της Κίνας Foxconn έναρξη το 2010 σχέδια για την εισαγωγή ευφυή ρομπότ το 2013-2015 δύο χρόνια αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική, μειωμένη αντί 50%, η αποδοτικότητα. Η σφράγιση βιομηχανία, πολλαπλές χειραγωγού για γραμμές γροθιά, τρία-σε-ένα τροφοδότη, τροφοδότη δύο σε ένα πιάτο, σερβο τροφοδότη, ακρίβεια και βαρύ πιάτο ισοπεδωτική μηχάνημα, βαριών υλικών, όπως ο εξοπλισμός είναι απαραίτητη για την υποστήριξη ενός αυτοματοποιημένη παραγωγή εξοπλισμού, μπορούν σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της παραγωγικότητας, μειώνουν το κόστος εργασίας και τα ποσοστά ατυχημάτων.

Kunshan ταχύτητα της μηχανικής επιστήμης και τεχνολογίας Co Ltd άρχισε να λειτουργεί το 2004, παλαιότερα γνωστή ως κατασκευαστής Ταϊβάν βετεράνος τύπου γροθιά τροφοδότη, που εξειδικεύεται στην αυτοματοποίηση τύπο σειρά γύρω από το ολόκληρο το φυτό εξοπλισμού, ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή, πωλήσεις και υπηρεσία σε μία. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικιακές συσκευές, έπιπλα, εξαρτήματα αυτοκινήτων, μέταλλο, σφράγιση, ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές, επικοινωνιών, αεροπορίας και άλλα πεδία, 12 χρόνια πρακτική να παρέχουμε στους πελάτες με υψηλής ποιότητας διατρησης λύσεις να κερδίσει τους φίλους στα σίγουρα. Επίσης βοηθούν τις ΜΜΕ σε μεταβατικό στάδιο με επιτυχία να αυτοματοποιήσετε άπαχο κατασκευής για να βοηθήσει την εγχώρια βιομηχανία οδηγεί επιχειρήσεων εφαρμογή αυτοματισμού. Το 2013, η εταιρεία μπορεί να επιταχύνει το έργο στο Chongqing ευφυής μηχανημάτων εξοπλισμού co, η συνεργασία με τοπικά επιστήμη και η τεχνολογία που επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη των εξαρτημάτων αυτοκινήτων με υψηλή ένταση, υψηλή χάλυβα πλάκα coil σίτιση ισοστάθμισης μηχάνημα για σφράγιση (τροφοδότης τρία σε ένα) και πολλαπλών συνδέσμων χειραγωγού και άλλα ειδικού εξοπλισμού. Βαθιά μη προσαρμοσμένα πλήρη σύμφωνα με πελάτη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ, διαδικασία παραγωγής, τη βελτίωση, αντίστροφη τύπου εξοπλισμό αυτοματοποίησης των πραγματικών αναγκών των πελατών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση, την ταχεία ανάπτυξη των εξαρτημάτων αυτοκινήτων σφράγιση της βιομηχανίας.

Στο παρελθόν 10, οι περισσότεροι πελάτες θα επειδή παράγοντες κόστους επένδυσης εξοπλισμού επιλέξτε τη χρήση «υλικών καρέ + σύνολο επίπεδη μηχάνημα + έστειλε υλική μηχανή» ή «υλικό πλαισίου εντελώς επίπεδη μηχανή + Απεσταλμένα υλική μηχανή"του εντύπου σε για παραγωγή, αλλά χρησιμοποιήθηκε δείχνει θέτει σφράγισης γραμμή για σφράγιση στο παχύ Διοικητικό Συμβούλιο υλικό, τόμος υλικό πολύ εύκολο χύμα υλικό, υλικό κεφάλι σε δύσκολο υλικό, συνήθως σε περισσότερα άτομα εγχειρίδιο έστειλε υλικό , πολύ εύκολο τραυματισμό ανθρώπων, πολύ εύκολο ολόκληρα επίπεδη τύμπανο υποδείχθηκε τραυματισμό, παρακολούθησης συντήρηση χρησιμοποιώντας κόστος υψηλό, και ένα όγκο υλικής ανάγκης που δαπανάται είναι καιρό του χρόνου Shang υλικό και σε υλικό, σε μεγάλο βαθμό της κατανάλωσης έχει αποτελεσματική παραγωγή πελάτη χρόνο και πώς οι άνθρωποι συνεργάζονται, στη σημερινή αύξηση του κόστους εργασίας, να αυξήσουν σημαντικά το κόστος του πελάτη.

Προς το παρόν, η σφράγιση πλάκα συνειδητοποιημένοι καταναλωτές θα επιλέξουν να ταχύτητα ενεργειακής τεχνολογίας έρευνας και ανάπτυξης του τροφοδότη τρία σε ένα αγώνα ακριβείας γροθιά όπως η γροθιά γραμμή συστημάτων αυτοματισμού, σοφιστικέ τεχνολογία, επεξεργασίας βελτιστοποίηση διαδικασίας, λιτή διαχείριση, θα μειώσει σημαντικά το αρχικό κόστος. Λόγω του τροφοδότη τρία-σε-ένα έχει μια πλήρως λειτουργική, υψηλή ακαμψία + εισαγόμενα σερβοκινητήρας έλεγχος συστημάτων της συμπαγής δομής, σταθερή λειτουργία, εύκολο στη χρήση, ολόκληρο διαμέρισμα ζωοτροφών υψηλής φθοράς εξαρτημάτων ακριβείας για λιγότερη φθορά, χρήση μιας μηχανής, όπως χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα εργονομικό.

Αυτή η επιλογή θα είναι σε θέση να:

1, και πρώτες ύλες ανοιχτό, διόρθωση, αποστέλλονται υλικό τριών δομή μηχάνημα ένα συμπαγή, και αντιπροσώπευαν χώρο μικρό, Απλοποιημένα σφράγιση διαδικασία παραγωγής, ενώ η αναβάθμιση έχει εντελώς επίπεδη, και έστειλε υλικό ακρίβεια; 2, και Shang υλικών Ταϊβάν αυτοκίνητο επιτευχθεί αυτόματα Shang υλικό, υποστήριξη υλική βραχίονα γραβάτα εντελώς επίπεδη σε υλική πίεση κεφάλι συσκευή επιτευχθούν υλικό της αυτοματοποίησης σε υλικό, ενός λαού στον μπορεί εύκολα λειτουργία μηχανή Ταϊβάν, ανοίξετε επιτυγχάνεται αυτοματοποίηση των Σανγκ υλικό, σε μεγάλο βαθμό Αποθήκευση ανθρώπινο κόστος? 3, και υλική βραχίονα Αεροϋδραυλικών πίεση Δέστε υλικό βραχίονα μπλοκ, από ουσιαστικά λύση έχει παχύ Διοικητικό Συμβούλιο όγκο υλικών χύδην υλικών πρόβλημα. 4, σίτιση ισοστάθμιση κουρδίσματος με βίδα ανύψωσης λειτουργία, δοκιμής φορμών, ο εντοπισμός σφαλμάτων είναι πολύ απλή. 5, τροχίσκους, ράφια, ισοπέδωση, η διατροφή δυνατότητες για να ελέγχουν όλα σε ανεξάρτητο έλεγχο το μηχάνημα, εύκολο να λειτουργήσει, υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης. 6, εξοπλισμένο με κεντρική λίπανση, τρία-σε-ένα τροφοδότη ανταλλακτικά, μέρη μπορεί να είναι συγκεντρωμένη και αποτελεσματική λίπανση, η συντήρηση είναι απλή, το ποσοστό αποτυχίας είναι πολύ χαμηλή. 7, μπορεί να είναι αυτόματα παρακολουθούνται υλικό σίτιση μηχανής συγχρονίζεται με τη γραμμή διατρήσεων.

Επί του παρόντος, η ταχύτητα της έρευνας και ανάπτυξης του τροφοδότη σερβο NC έχει αντικαταστήσει σταδιακά το μερίδιο αγοράς του τροφοδότη τροχό κύλισης μηχανική, χρησιμοποιείται ευρέως σε υψηλής ακρίβειας προοδευτική σφράγιση, σφράγιση πελατειακή βάση, με τη χρήση του λόγου έχει φθάσει το 40%.

1, ακρίβεια NC σερβο τροφοδότη χρησιμοποιώντας ένα πλήρες σύνολο Ιαπωνία εισαγωγή σύστημα ελέγχου (PLC της Mitsubishi, Panasonic σερβο μηχανή και αυτοκίνητο), σταθερή απόδοση, υψηλή ακρίβεια ζωοτροφών.

2, εύκολο να λειτουργήσει, υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης. Παραδοσιακό τροχό έστειλε υλικό μηχανή σύνολο ή αλλαγή βήμα από Shi είναι ανάγκη μέσω κανονισμού εκκεντρική δίσκο για να επιτευχθεί, για εκκεντρική δίσκου φορτώνεται στη θέση άξονα εξόδου γροθιά, οπότε κανονισμού είναι δεν μεταβλητή, και εύρος ρύθμισης από limited και NC σερβο έστειλε υλικό μηχάνημα από του βήματος μπορεί μέσα από την οθόνη αφής που τέθηκε τρόπος για να επιτευχθεί, απλή, βολικό, και να ορίσετε φάσμα ευρύ, μπορεί από 0-9.999,99 mm , αναβάθμιση έχει στείλει υλική μηχανή χρησιμοποιώντας σειρά, ενώ η αναβάθμιση έχει χρόνο για αποτελεσματική εργασία, ας πελάτη real με ελάχιστη επένδυση παραδοχή Xia οφέλη επιτυγχάνεται μεγιστοποίηση.

Αυτά τα δύο σημεία είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του τροφοδότη τροχό, και για το λόγο αυτό, σταδιακά αντικαθιστά τον τροφοδότη κύλινδρο, δελτίο σίτισης επιλογή έγινε τους πελάτες.

Συνεχίζοντας λειτουργίες, βιώσιμη υπηρεσία, αυξάνεται με τους πελάτες σε κάθε μας άσκηση της σταθεράς ποσοστού που είναι σε θέση να λίγο!