Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Μεταλλικά εξαρτήματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης: ένα κίνημα 4.0 βιομηχανική καινοτομία
Apr 29, 2016

Αναθεώρηση: 3D εκτύπωση έχει αυξηθεί από μια νέα τεχνολογία έχει εξελιχθεί βαθμιαία σε μια επικρατούσα τεχνολογία, πολλές εταιρείες αρχίζουν να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί αυτήν την τεχνολογία φέρνει αποτελεσματικότητα κόστους και παραγωγής. Βιομηχανία προβλέψεις έως το 2017, παγκόσμια αγορά για τρισδιάστατη εκτύπωση θα κλητήρα σε τεράστια αύξηση των αποστολών και πωλήσεις, ανατοκιζόμενο ετήσιος ρυθμός αύξησης θα είναι 59% και 29% αντίστοιχα.

ΝΕΤ ειδήσεις OFweek λέιζερ: τα τελευταία χρόνια την 3D εκτύπωση βιομηχανία που ξεφυτρώνουν γρήγορα αυξήθηκε, αυτό εκρηκτική ανάπτυξη τάσεις λόγω την παγκόσμια προσοχή και την προώθηση. Εν τω μεταξύ, με την ανάπτυξη των λέιζερ, υπολογιστή και Μηχανολόγων Μηχανικών τεχνολογίας CAD/CAM, μεταλλικά μέρη τεχνολογιών προσθετική κατασκευή λέιζερ τεχνολογία λέιζερ επένδυση και ταχεία προτυποποίηση των τεχνολογιών προέκυψαν, έγινε γρήγορα η 3D εκτύπωση στον τομέα μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής για το μέλλον. Εμπειρογνώμονες του κλάδου πιστεύουν ότι, 3D τεχνολογία εκτύπωσης μεταλλικά μέρη βιομηχανική 4.0 αναμένεται να επιφέρει ένα μεταρρυθμιστικό κίνημα.

3D εκτύπωσης PK παραδοσιακή ελευθερία σχεδιασμού άκρη

Υπό την ώθηση του κεφαλαίου και την τεχνολογία, αναδύονται 3D εκτύπωση νέων εφαρμογών, δεν είναι υπερβολή να πούμε, τρισδιάστατη εκτύπωση είναι μια νέα τεχνολογία έχει εξελιχθεί βαθμιαία σε μια επικρατούσα τεχνολογία, πολλές εταιρείες αρχίζουν να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί αυτήν την τεχνολογία φέρνει αποτελεσματικότητα κόστους και παραγωγής. Βιομηχανία προβλέψεις έως το 2017, παγκόσμια αγορά για τρισδιάστατη εκτύπωση θα κλητήρα σε τεράστια αύξηση των αποστολών και πωλήσεις, ανατοκιζόμενο ετήσιος ρυθμός αύξησης θα είναι 59% και 29% αντίστοιχα.

Παράλληλα με την αγορά ταχεία ανάπτυξη, 3D τεχνολογία εκτύπωσης όλο και πιο βαθιά αλλαγή παραδοσιακής μεταποιητικής βιομηχανίας. Παραδοσιακό σχεδιασμό λόγω τα μηχανικά μέρη περιορίζονται σε κατασκευαστικές διεργασίες, όπως το φρεζάρισμα, πλάνισμα, λείανση, συγκόλλησης και χύτευση για την ελευθερία του σχεδιασμού. Με αυξημένη υλικό κατασκευής (3D εκτύπωση) τεχνολογία της ανάπτυξης, κατασκευής ειδικά άμεσα τα μεταλλικά μέρη των αυξημένη υλικό κατασκευής τεχνολογίας στην ακρίβεια και την αξιοπιστία, πτυχές της προόδου, ακρίβεια Φορμαριστικά Καλούπια μπορεί να λύση συγκρότημα τμημάτων μετάλλων δύσκολο επεξεργασίας, και μακρύ κύκλο, και κόστος υψηλής τεχνολογίας πρόβλημα, μπορεί να επεξεργασία από παραδοσιακής μεταποιητικής μέθοδος δεν μπορεί να επεξεργασία των σύνθετων μεταλλικών εξαρτημάτων, επιτευχθεί έχει υλικό-δομής-λειτουργίας ενσωμάτωση σχεδιασμό και την κατασκευή. Ανάπτυξη τεχνολογιών 3D εκτύπωσης, αναπόφευκτα οδηγεί σε αλλαγές σχεδίασης CAD μοντέλο θα επιτρέπουν την δωρεάν σχεδιασμός και η λειτουργία σχεδιασμού από τα μηχανικά μέρη.