Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
NPE2015: Συσκευασία εμπόδιο για έγχυση πλάθεται ο Leapis εκθέσεις τεχνολογίας
Apr 29, 2016

Η βιομηχανία πλαστικών το «ιερό δισκοπότηρο»: είναι σαφές ότι το συνολικό πακέτο θα αντικαταστήσει το καλούπι ένεση των μεταλλικών συσκευασιών, για παράδειγμα, πάνω από 1 δισεκατομμύριο κουτιών ανά έτος αγοράς.

Στην έκθεση 2015NPE, θα δείτε έχει έρθει στη ζωή μας.

Πλαστικό μπορεί να αποδίδουν καλύτερα

Milacron (αριθμός περίπτερο: W2703) παρουσίασε ένα Klear τροφίμων δοχεία, βοηθά να παρατηρούν τα τρόφιμα με τη μορφή δοχείο.

«Η έκπληξη είναι ότι η συσκευασία δεν επηρεάζει gloss τροφίμων», είπε ο Milacron σύστημα εγχύσεων για συνολική lasaierbeineite, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Δέκα μήνες πριν, Γερμανία Interpack έκθεση, Milacron Klear έχει εμφάνιση δείγματα, και στο ΚΕΝΟ, το NPE, θα πραγματοποιηθεί Milacron πρώτη Klear εκθέσεις. Bennett, δήλωσε: «σχετικά με το Klear, έχουμε παρουσίασε μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής, τώρα η εταιρεία για τη δημιουργία ένα εμπόδιο στην προβολή κοντέινερ.

Αυτή η γραμμή 280 τόνων σύσφιξης ισχύ της έγχυσης πλάθεται ο μηχανές, τέσσερις-κοιλότητα καλουπιού που παράγουν Klear να εκτελέσετε κύκλου λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα. Από κατεργασία εν ψυχρώ πεθαίνει StackTeck συστήματα περιορισμένη. Η εταιρεία υψηλής-ομάδα και Masters είναι κατασκευαστής καυτός δρομέας, και DME φόρμα και στοιχείο προμηθευτών.

Συμπέρασμα του συντάκτη «πλαστική συσκευασία αντί για την παραδοσιακή συσκευάζοντας βιομηχανία είναι ένα καυτό θέμα στην 2015 έτους στο νέο αντί για την παραδοσιακή διαδικασία συγκρούονται θα αντιμετωπίσει σκληρή; σε αυτό το NPE2015 εμφάνιση θα αποκάλυψε μία προς μία. Κατασκευαστές ρητίνη, μηχανήματα, χημικές ουσίες, πρόσθετα, μούχλα, μούχλα και σχεδιασμός λογισμικού, προσαρμοσμένη σχηματοποίηση δυνατότητες σε τομείς όπως ο προμηθευτής θα συναντηθούν στο Ορλάντο Orange County Convention Center, στις 23 Μαρτίου, αναμένεται να ανέρχονται σε περίπου 2000, 40% από το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σχετικά με NPE2015, θα μάθετε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες της βιομηχανίας, καθώς και ευκαιρίες για να επικοινωνούν με τις εταιρείες και εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς.