Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Πλαστικά ταχεία προτυποποίηση των τεχνολογιών: χαμηλού κόστους, υψηλής ακρίβειας και την καλή ποιότητα
Apr 29, 2016

"Της Κίνας Πλαστικά μηχανήματα δικτύου τεχνολογίας «τις δεκαετίες πριν, δεν υπάρχει καμία μηχανή εργαλειακή φορές, όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, εξαιρετικά χρονοβόρα, και μούχλα που επικρατεί σήμερα, παραγωγή προϊόντων όσο πρώτα άρχισε να κάνει ένα καλούπι, άλλοι μπορούν να ολοκληρωθούν σύντομα σε μεγάλες ποσότητες.

Ταχεία πρωτοτυποποίηση τεχνολογία κατασκευής σε σχεδόν 20 χρόνια μια σημαντική σημαντική ανακάλυψη, αλλά μόνο ένα πρακτικό μέρος καθιστώντας τη δυνατότητα πραγματικά παίζουν με τις δυνάμεις τους. Ως εκ τούτου, η έμφαση έρευνα της τεχνολογίας ταχεία πρωτοτυποποίηση από την τεχνολογία και εξοπλισμό της έρευνας και ανάπτυξης, μετατρέποντας μεταλλικά καλούπι έγινε Xiao 12. σε σύγκριση με την παραδοσιακή φόρμα τεχνολογία κατασκευής, δοκιμαστικά βάση ταχεία πρωτοτυποποίηση παραγωγής κύκλο παραγωγής και το κόστος παραγωγής είναι σημαντικά χαμηλότερη, ειδικά για μικρές batch δοκιμαστική παραγωγή πλεονεκτήματα και τη ζωτικότητα. Βασίζονται στην τεχνολογία ταχεία πρωτοτυποποίηση πρωτότυπο LOM, το οποίο σε συνδυασμό με σιλικονούχο ελαστικό και τεχνολογίας χύτευσης ακριβείας του μετασχηματισμού, ανάπτυξη τεχνολογία ταχείας κατασκευής της βάσης του ψευδαργύρου κράμα πλαστική φόρμα, και εφαρμόζοντας την τεχνολογία της κατασκευής των αυτοκινήτων Lampshade μούχλα.

Ψευδάργυρο κράμα με βάση το πλαστικό καλούπι κατασκευή διαδρομή από πλαστικά προϊόντα υπολογιστή 3D σχεδιασμός της βασίζεται σε ψευδάργυρο κράμα die διαδικασία κατασκευής.

Πρωτότυπα και πρωτότυπο από το καλούπι πόδι από καουτσούκ σιλικόνης για πλαστικά προϊόντα ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Huazhong επιστήμης και HRP-3 από λεπτό υλικό πλαστικοποιημένο κατασκευής (LOM) για την ταχεία πρωτοτυποποίηση μηχανή κατασκευής. Πρώτον, χρήση Pro-E ή UG 3D σχεδίαση προϊόντων λογισμικού και, στη συνέχεια, slice κατά μήκος το ύψος που δημιουργείται ιεραρχική διακριτές πληροφορίες επιπέδου, εισάγετε σε μια ταχεία πρωτοτυποποίηση μηχανή. LOM μηχανές σύμφωνα με το περίγραμμα κοπής χαρτιού επιχρισμένα με ζεστό τήξη κόλλα, με θερμαινόμενη ρολό επικόλληση στρώμα από το στρώμα, τέλος αφαιρώντας απόβλητα και το χαρτί πρωτότυπο του προϊόντος αφού έχουν μεταποιηθεί. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους ταχεία πρωτοτυποποίηση, LOM πρωτότυπο που αποτελούν ταχύτητα, χαμηλό κόστος, υψηλή ακρίβεια διαστάσεων και ποιότητα επιφάνειας μετά τη θεραπεία.

Συμπέρασμα: LOM πρωτότυπο σε συνδυασμό με την ταχεία ακρίβειας τεχνολογίας χύτευσης από πλαστική φόρμα κάνοντας τεχνολογία, είναι ιδανικό για την ταχεία παραγωγή δοκιμαστική παραγωγή μικρών παρτίδων και δείγμα τμημάτων, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσετε μεμονωμένα κατεστραμμένα μέρη του προϊόντος, όπως η σκιά πριν το αυτοκίνητο κάνει αυτό άρθρο ανταποκρίνεται ο τομέας της επιδιόρθωσης αυτοκινήτων πρέπει, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Αλλά αυτή η τεχνολογία είναι κατάλληλο για ακρίβειας που διαμορφώνει πεθαίνουν για ωραία μέρη από πλαστικό, πρέπει να συνδυαστούν με άλλες μεθόδους όπως μηχανικές κατεργασίες κατασκευής.

Ζήτηση της αγοράς για προϊόντα που παράγονται στο μέλλον θα είναι γρήγορο, καθώς και μικρές ποσότητες τάσεις ανάπτυξης, με βάση την ταχεία πρωτοτυποποίηση τεχνολογία σε συνδυασμό με την ταχεία κατασκευή του ψευδαργύρου κράμα με βάση το καλούπι πλαστικό τεχνολογία θα έχει τεράστιες δυνατότητες, έχει ευρεία αγορά προοπτική.