Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ακρίβεια εργαλεία ανταλλακτικά για πλαστικών έγχυση καλούπια
Jun 04, 2016

Βασικές πληροφορίες

Μοντέλο NO.:5569Εμπορικό σήμα: Gemte
Προδιαγραφή: SGSΠροέλευση: Σενζέν, Κίνα
Κώδικας HS: 8480410090

Προδιαγραφές
Ανταλλακτικά πλαστικά ένεση καλούπιασμα
1. Οι παρτίδες του σχεδιασμού
2. εργοστάσιο τιμή
3. Clientand #39; s σχέδιο διαθέσιμο

Περιγραφή του προϊόντος:
Όλα τα είδη των ανταλλακτικών πλαστικά ένεση γείσο με οποιοδήποτε υλικό
1. μέγεθος: σύμφωνα με το σχέδιο.
2. Όλοι μπορούμε να κάνουμε
3. συσκευασία: Απλή εξαγωγή χαρτοκιβώτιο με παλετοποιημένα ή ως αίτημά σας
4. θεραπεία: ως πελάτες απαιτούμενη
5. επιφάνεια: ποικιλοτρόπως όπως ζωγραφική, πολύ γυαλιστερό, ψεκασμός, ανοδίωση, EDM andamp? Υψηλή στιλβωτική ουσία, χρωμικού/νικελίου επιμεταλλωμένα, χρώμιο, όπλο-plating, μεταξοτυπία, διαφανές ή ημιδιαφανές, βούρτσα, καουτσούκ, χρώμα, αμμοβολή κ.λπ.
6. εμπόριο όρους: FOB Σαγκάη και αυτό θα είναι βολικό για εσάς να εισαγωγή από εμάς.
7. πληρωμή: T/T, Western Union,
8. δείγμα χρόνο παράδοσης: εντός 7 ημερών.
9. ο χρόνος παράδοσης: 7-εργάσιμες ημέρες με βάση τα μέρη που χρειάζεστε
10. δείγμα εντολής αποδεκτή.

Εταιρικό προφίλ:

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998, ενσωμάτωση Randamp; D και πώληση. Καλύπτει μια έκταση 6, 000sqm. Με την πλούσια εμπειρία μας και εργατικός και εργατικοί μέλη του προσωπικού, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε διάφορες απαιτήσεις από διαφορετικούς τύπους πελατών. Εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να σας εξυπηρετήσει και ελπίδα να γίνει ένας από τους συνεργάτες σας φίλο και επαγγελματίες.

Υπηρεσία: Η εταιρεία μας διαθέτει μία ομάδα έμπειρων τεχνικός μηχανικός, και μπορούμε να σχεδιάσουμε καλούπια και κατεργασίας φωτιστικά και να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για το έργο σας. Μέλη της ομάδας μας μπορεί να κάνει επίσης το σχέδιο ολόκληρο ποιοτικού ελέγχου για κάθε παράδοση. Έχουμε επίσης το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών με Αγγλικά μιλώντας ικανότητα να μεταφράσει πολλούς παράγοντες #39? χρειάζεται να κινεζικούς μηχανικούς.

Ομάδα: Η ομάδα μας είναι πλήρες του νεανικού σθένους, σετ, μηχανικών τμήμα, το τμήμα σχεδιασμού, τμήμα προμηθειών, τμήμα πωλήσεων, το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και εργαστήριο μεγάλης κλίμακας παραγωγή. Σύνθημά μας είναι andquot; ποιότητα είναι τα πρώτα, πελάτης πρώτα! andquot;

Εταίρος: Με 13 χρόνια ανάπτυξης, Gemte εταιρεία έχει επενδύσει σε διάφορα εργοστάσια για να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώνουν το κόστος παραγωγής και να κάνει αγαπητό εταιρείες σας πιο ανταγωνιστική. Εμείς θερμά ευπρόσδεκτη νέα διερωτάται από εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές, όπως η Ιαπωνία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, η ΕΕ και Νοτιοανατολική Ασία. Gemte υπόσχεται να παραθέσω την πιο λογική τιμή και την καλύτερη εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την παραλαβή της ερώτησής σας.

Περιγραφή προϊόντος