Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ιδιότητες μεταποίησης μεταλλικών εξαρτημάτων
Jun 21, 2017

Μέταλλο σφράγιση: είναι μια μέθοδος επεξεργασίας μετάλλου κρύο, επίσης γνωστή ως κρύο σφράγιση ή σφράγιση φύλλων, με τη δύναμη της σφράγιση εξοπλισμού, μεταλλικό φύλλο στο καλούπι ακριβώς κάτω από τη δύναμη που σχηματίζουν, σφράγιση μέρη χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτων Και την κατασκευή οικιακές συσκευές. Λόγω του υψηλού κόστους του καλουπιού και του οριακού κόστους του ενιαίου τεμαχίου, η μεταλλική σφράγιση είναι κατάλληλη μόνο για μαζική παραγωγή. Επιπλέον, η πρόοδος επιφάνειας χύτευσης μετάλλων είναι υψηλή, η ταχύτητα ενός τεμαχίου και η χρήση μιας ευρείας γκάμας υλικών, έτσι ώστε η μεγάλη πλειοψηφία των σύγχρονων βιομηχανικών τμημάτων της κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων χρησιμοποιούνται σε αυτήν την τεχνολογία.

1. Η μεταλλική πλάκα είναι στερεωμένη στον πίνακα φόρμας. 2. Ο άνω διατρητήρας πέφτει κάθετα, έτσι ώστε το μεταλλικό φύλλο να πιέζεται μέσα στο καλούπι. 3. Αφαιρέστε τη γροθιά και αφαιρέστε το τμήμα για να περιμένετε το επόμενο βήμα. Η όλη διαδικασία είναι σε 1s -1min περίπου. Σημείωση: 1. Συνιστάται η σφράγιση πάχους μεταλλικής πλάκας για τον έλεγχο μεταξύ 0,4mm-2mm (0,02in-0,08in), πολύ παχύ μεταλλικό φύλλο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα χύτευσης. 2. Περιορισμοί μεταλλικής σφράγισης γενικά προέρχονται από το μηχάνημα: Μέγεθος πίνακα μηχανής Προσδιορίστε Το μέγεθος της πλάκας, το βάθος της σφράγισης και το σχήμα της πολυπλοκότητας της διαδικασίας χύτευσης για τον προσδιορισμό της ταχύτητας για να δείτε ποια μέρη κατασκευάζονται με αυτό τον τρόπο: τεχνολογία μεταλλικής σφράγισης για την παραγωγή της συντριπτικής πλειοψηφίας των μηχανικών προϊόντων και των ηλεκτρονικών προϊόντων, , Αλλά Αυτός ο τρόπος παραγωγής αμφισβητείται. Η εμφάνιση όλο και περισσότερο σύνθετων υλικών και η επιταχυνόμενη επέκταση της τεχνολογίας 3D εκτύπωσης, η παραγωγή παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων μπορεί να αντιμετωπίσει μια επανάσταση.

Η τεχνολογία μεταλλικής σφράγισης παράγει τη συντριπτική πλειοψηφία των μηχανικών προϊόντων και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, αλλά αυτός ο τρόπος παραγωγής αμφισβητείται. Η εμφάνιση ολοένα και περισσότερων σύνθετων υλικών και η επιταχυνόμενη επέκταση της τεχνολογίας 3D εκτύπωσης, η παραγωγή παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων μπορεί να αντιμετωπίσει μια επανάσταση. Με τη δημιουργία ολοκλήρωσης της παγκόσμιας αγοράς, η ικανότητα ανάπτυξης προϊόντων ανεξάρτητα έχει γίνει το θεμέλιο του παγκόσμιου ανταγωνισμού στη μεταποιητική βιομηχανία. Ταυτόχρονα, η μεταποιητική βιομηχανία προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών, αλλά απαιτεί επίσης την τεχνολογία κατασκευής έχει μια μεγάλη ευελιξία σε μικρές ποσότητες ή ακόμη και ένα ενιαίο κομμάτι της παραγωγής χωρίς αύξηση του κόστους του προϊόντος, έτσι ώστε η ταχύτητα του προϊόντος Την ανάπτυξη και την ευελιξία της τεχνολογίας κατασκευής Γίνεται πολύ κρίσιμη. Ταχεία παραγωγή πρωτότυπων μεταλλικών εξαρτημάτων