Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Τεχνολογία ταχείας πρωτοτύπου
Jul 13, 2017

Η τεχνολογία Rapid Prototyping (RP) είναι μια προηγμένη τεχνολογία κατασκευής που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του '90, η οποία αποτελεί βασική κοινή τεχνολογία για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ανάπτυξης των επιχειρήσεων, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στην προώθηση της καινοτομίας των προϊόντων των επιχειρήσεων, Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων. Από την έλευση της τεχνολογίας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μεταποιητική βιομηχανία στις ανεπτυγμένες χώρες, και έτσι παράγεται ένα νέο πεδίο τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας τα αρχεία 3DCAD, τα πλαστικά ABS, τα πολυανθρακικά, τα PPSF και άλλα υλικά, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ταχεία παραγωγή στερεών μοντέλων για τη διαμόρφωση, τη συναρμολόγηση και τη λειτουργική δοκιμή κατά τη διάρκεια της έρευνας και της ανάπτυξης.

Προς το παρόν, η χώρα μας διέλαση εξώθησης χύτευση κούφια Molding είναι η κύρια μέθοδος για τη διαμόρφωση κοίλων προϊόντων. Φουσκώματος εξώθησης Η χύτευση είναι η χρήση μηχανής εξώθησης για την τήξη θερμοπλαστικού πλαστικού, και μέσω του εξωθήματος της κεφαλής ημι-λειωμένο σωληνοειδές μανδύα. Στη συνέχεια, μετά από ένα ζεστό μπουλόνι σωλήνα, τοποθετείται σε ένα καλούπι χύτευσης με εμφύσηση, κλεισμένη μήτρα (μπροστινό καλούπι, ενώ σφίγγει το άνω και κάτω άκρο του σωλήνα), στη συνέχεια με εμφύσηση του αγωγού αέρα για να συμπιέσει την ατμόσφαιρα, έτσι ώστε η Σωλήνας σωλήνα εμφυσημένο και στερεωμένο στην κοιλότητα του καλουπιού μέσα στο τοίχωμα που σχηματίζεται. Τέλος, οι στερεοτυπίες πίεσης και ψύξης, ο συμπιεσμένος αέρας εξαγωγής και το ανοικτό καλούπι για την αφαίρεση των προϊόντων.

Εφαρμόζοντας την τεχνολογία RP για να πεθάνει η κατασκευή, η εμφάνιση της ταχείας τεχνολογίας εργαλείων βασισμένης στην τεχνολογία ταχείας παραγωγής πρωτοτύπων οδήγησε σε νέα ανάπτυξη της τεχνολογίας γρήγορης κατασκευής της Μούχλας, η οποία συνδέεται στενά με την παραγωγική πρακτική και έχει πλήρη λειτουργία χρήσης, επομένως θεωρείται ως η κύρια κατεύθυνση Της ταχείας ανάπτυξης τεχνολογίας πρωτοτύπων στην προσεχή περίοδο