Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Απαιτήσεις για την ασφαλή κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων
Jul 24, 2017

1. αποθήκευση αποθήκευσης (αποθήκη) αποθήκευση των μεταλλικών εξαρτημάτων αποθήκη πρέπει να είναι στεγνό και αεριζόμενο, μακριά από τα επιβλαβή αέρια? Τα εξαρτήματα στην αποθήκη δεν πρέπει να αποθηκεύονται μαζί με τα χημικά και τις ουσίες με βάση την οξύτητα · Θερμόμετρα, υγρόμετρο και εγκαταστάσεις ρύθμισης της θερμοκρασίας και της υγρασίας πρέπει να παρέχονται στην αποθήκη. Τα αξεσουάρ θα πρέπει να διατηρούνται κατά τρόπο τακτικό στα ράφια, με ασφαλή απόσταση μεταξύ των ράφια και μεταξύ των ράφια και των τοίχων. Άβολο να βάλει στα ράφια των μεγάλων, μην βάζετε άμεσα στο έδαφος, την εφαρμογή του μαξιλαριού, με το έδαφος για να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο κενό.

2. Η αποθήκευση και αποδοχή εξαρτημάτων θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο πρόβλημα των εξαρτημάτων αποθήκευσης Εκτός από τις διατάξεις της αποδοχής αποθήκευσης και τεχνικού ελέγχου, αλλά και στα τμήματα αποθήκευσης της συσκευασίας προστασία της συνολικής επιθεώρησης. Εκτός από τις τεχνικές δοκιμές πρέπει να ανοίξει, πρέπει γενικά να διατηρήσει την αρχική συσκευασία και την ακεραιότητα στεγανοποίησης. Όπως η ανακάλυψη των ζημιών στη συσκευασία, τη διάβρωση και άλλα μέρη της κατάστασης, στην έγκαιρη επεξεργασία.

3. Έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας στην αποθήκη σύμφωνα με τις εποχιακές και θερμοκρασιακές αλλαγές, ρυθμίστε την θερμοκρασία και την υγρασία στην αποθήκη εγκαίρως, διατηρήστε τη θερμοκρασία στους 20-30 ℃ και διατηρήστε τη σχετική υγρασία κάτω από 75%.

4. Ενημερωτικό λάδι Αντανακλαστικά μεταλλικά εξαρτήματα στον αποθηκευτικό χρόνο αποθήκευσης περισσότερο, το προστατευτικό λίπος του μπορεί να είναι πτητικές, η συσκευασία μπορεί να είναι κατεστραμμένο, αυτή τη στιγμή για να συνδυάσει τακτική ή ακανόνιστη απογραφή, ελέγξτε την προστασία των εξαρτημάτων, την έγκαιρη θεραπεία κατά της σκουριάς. Μέρη επιφάνεια φινίρισμα επιφάνεια εργασίας έχει μια μικρή σκουριά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό βαμβάκι νήματα χρωματίζονται με λίγο σφουγγαρίστρα πετρελαίου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε σμύριδα ύφασμα ή κάθαρση φακέλου. Εάν η διάβρωση επηρεάζει σοβαρά τη χρήση, θα πρέπει να διαλυθεί. Μετά την αφαίρεση της σκουριάς, τα μέρη πρέπει να λιπαίνονται και να διατηρούνται. Η παραδοσιακή μέθοδος αντοχής των μεταλλικών μερών είναι η βύθιση των τμημάτων σε κερί παραφίνης, η αφαίρεση του αέρα και στη συνέχεια η χρήση συσκευασίας από ύφασμα, πλαστικό ή χαρτί. Τα μέρη υψηλής ακρίβειας μπορούν να εμποτιστούν με ζεστό ορυκτέλαιο, επικαλυμμένα με ύφασμα πριν από την εμβάπτιση του κεριού, μπορούν επίσης να βασίζονται στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των εξαρτημάτων και των απαιτήσεων αποθήκευσης, στην επιλογή διαφορετικού αντιδιαβρωτικού λίπους για επεξεργασία.

5. Αποτρέψτε τα εξαρτήματα από το να αγγίξουν τμήματα της επιφάνειας εργασίας, ειδικότερα, μερικά μεγαλύτερα και πιο σημαντικά εξαρτήματα, όπως το στροφαλοφόρο άξονα, ο εκκεντροφόρος άξονας, το σώμα κυλίνδρου, η κυλινδροκεφαλή, το διαφορικό κέλυφος κ.λπ. Επίσης για την προστασία της συσκευασίας (όπως ξύλινες θήκες), ο σκοπός είναι να αποφευχθεί η φθορά του τραυματισμού του προσώπου. Γενικά εργοστασιακά μέρη εργοστασιακών εξαρτημάτων, είναι σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα συσκευασίας. Οι συσκευασίες αυτές δεν θα υποστούν βλάβη κατά τη μεταφορά και αποθήκευσή τους και θα επισκευαστούν ως έχουν εάν έχουν υποστεί ζημιά. Αξεσουάρ στην αποθήκη αποστολή, την αγορά, τον καθαρισμό, τη διαδικασία απογραφής, αλλά και να δώσουν προσοχή στην προστασία, έτσι ώστε τα αξεσουάρ στη βιβλιοθήκη δεν είναι κακό. Τα βαριά εξαρτήματα θα πρέπει να απαγορεύονται από τη μεταφορά τους στο έδαφος