Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Φύλλο μέταλλο σφράγιση βιομηχανίες τριών σημείων συμφόρησης της ανάπτυξης της ανάλυσης
Apr 29, 2016

Στο παρόν, της Κίνας εργαλειομηχανών, των εργαλείων, σφράγιση μετάλλων φύλλων και άλλες τάξεις αξία παραγωγής κλάδου παραγωγής παγκόσμιων μεγαλύτερη, είπε Κίνα τώρα έχει γίνει ο εξοπλισμός παραγωγής ενέργειας στον κόσμο. Την προώθηση της Κίνας μετατόπιση από την κατασκευή ένα έθνος σε έθνος, το «Δώδεκα πέντε» βασικές αποστολές κατά την περίοδο της βάρδιας της Κίνας από μια κατασκευή έθνος σε έθνος, και μια λογική ρύθμιση της βιομηχανικής δομής και αλλαγή θα της βιομηχανίας εξοπλισμού για την επίτευξη επιστημονικής ανάπτυξης αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Γενική ιδέα αναπτύσσει high-end εξοπλισμό μεταποιητική βιομηχανία στην Κίνα για βιομηχανική μεταποίηση και την αναβάθμιση της ζήτησης και την ανάπτυξη από αναδυόμενες βιομηχανίες στρατηγικής σημασίας, που εστιάζει στην ανάπτυξη της κατασκευής με τεχνητή νοημοσύνη, πράσινο κατασκευής και υπηρεσίας manufacturing, το οποίο έχει γίνει το μεγαλύτερο έργο για εξοπλισμό μεταποιητικής βιομηχανίας.

Για δέκα χρόνια, καθώς η Κίνα έχει γίνει μεταποιητικό κέντρο του κόσμου και των καταναλωτών, punching ένα από τον τομέα της μεταποίησης και άλλες βιομηχανίες έχουν κάνει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη. Εννοείται ότι το εθνικό τύπο βιομηχανίας επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 40.000 επιχειρήσεις παραγωγής, 2 εκατομμύρια στην Κίνα, η ετήσια παραγωγή 28 εκατομμύρια τόνους σφράγιση μέρη, τις συνολικές πωλήσεις ανήλθαν σε 400 δισεκατομμύρια γιουάν, έτος 3 mm λεπτές χάλυβα πλάκες πάνω από 40 εκατομμύρια τόνους, αγορά Σφράγιση μούχλα κόστος 40 δισεκατομμύρια γιουάν, νέα σφράγιση εξοπλισμός ποσοστό 20 δισεκατομμύρια γιουάν. Μας μετάλλων φύλλων και κατασκευή 30.000 επιχειρήσεων του κλάδου, 1,8 εκατομμύρια εργαζόμενοι, περίπου 42 εκατομμύρια τόνους της ετήσιας παραγωγής μεταλλικά μέρη φύλλων, πωλήσεων ανήλθε σε 500 δισεκατομμύρια γιουάν. Αλλά με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και της Ιαπωνίας συμμαθητές, σφράγιση και λαμαρίνα βιομηχανίας στην Κίνα αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, που συνοψίζονται σε τρία σημεία:

1, πρώτες ύλες και σχετικής τεχνολογίας

Λόγω οι συνδετήρες, αλυσίδες, ελατήρια, ρουλεμάν, καλούπια και άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από την κακή ποιότητα του εσωτερικού χάλυβα, λιγότερες ποικιλίες των διαφορετικών προδιαγραφών, επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της λαμαρίνα σφράγιση προϊόντα. Μηχανή εξαρτήματα γενικής μάζας, η μαζική παραγωγή, υπάρχουν διάφορες ποικιλίες, την επεξεργασία των προϊόντων υψηλής ακριβείας, υψηλές απαιτήσεις τεχνολογίας παραγωγής και εξοπλισμού, και των επενδύσεων. Οίκους του εξωτερικού με υψηλής απόδοσης και υψηλής ακρίβειας μηχάνημα, γραμμή παραγωγής ή ευέλικτες γραμμές, υψηλής απόδοσης αυτοματοποιημένη παραγωγή. Αλλά ορισμένα μέρη της χώρας μας υπό περιορισµούς, μικρή επένδυση, επιχείρηση ικανότητα να ανακαλύψουμε εκ νέου είναι φτωχοί, λιγότερο προηγμένες εξοπλισμού που δεν υποστηρίζει, επηρεάζει το επίπεδο ποιότητας του προϊόντος.

2, χαμηλά επίπεδα εξειδίκευσης, από την κλίμακα, κακή οικονομική

Μέταλλο σφράγιση εξαρτημάτων σε σύγκριση με τους οικοδεσπότες, εταιρείες απαιτείται για τη δημιουργία του αρχικού κεφαλαίου και την τεχνολογία σε σχετικά μικρή, η χώρα γνώρισε μεγάλη οικονομική ανάπτυξη, μια ομάδα παραγωγής ιδιωτικών εταιρειών αρκετές περιόδους έχουν ξεπηδήσει για την ανάπτυξη, αλλά λόγω της ζήτησης, σε μικρές παρτίδες, χωρίς οικονομίες κλίμακας της αγοράς. Τα περισσότερα από τα διατρησης επιχείρηση επεξεργασίας, η ίδια είναι μεγάλο ή μικρό, χαμηλά επίπεδα εξειδίκευσης, υψηλά επίπεδα εξοπλισμού, ποιότητας αστάθειας, χαμηλό οικονομικό όφελος. Τρεις μεγάλες βιομηχανία αυτοκινήτου ραχοκοκαλιά επιχειρήσεις στην Κίνα, με ετήσια παραγωγή της μικρο-κινητήρα είναι λιγότερο από το 50% της συνολικής ξένης εταιρείας. Τα τελευταία δύο χρόνια, τοπικά κτίσει χίλιους σφράγιση εργοστάσιο στην Κίνα, αλλά με ετήσια παραγωγή πάνω από 300.000 κομμάτια μόνο μερικά, υποστήριξη κυρίως των προϊόντων για τα γεωργικά μηχανήματα. Γερμανία Rexroth παράγει όλα τα είδη της σφράγισης των προϊόντων 1,3 εκατομμύρια, Ιαπωνία πετρελαίου ανάπτυξης (στέλεχος) έχει ετήσια παραγωγή άνω των 600.000. Βιομηχανική καλούπι επιχειρήσεις σε ανεπτυγμένες χώρες την κεφαλήν εξόδου περίπου 150.000 δολάρια ~ 20, μόνο 40.000 ~ 5 εκατομμύρια γιουάν στην Κίνα. Ενδιαφερόμενα μέρη σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια, με ποικίλες μορφές ιδιοκτησίας και εφαρμόζονται κοινές πολιτικές ανάπτυξης, η βιομηχανία υλικού είναι που υποβάλλονται σε εντατική ανάπτυξη διαδικασία από το διαχωρισμό να ορίσετε σταδιακά.

3, έλλειψη επενδυτικών κεφαλαίων, την έρευνα και την ανάπτυξη είναι αδύναμη

Λαμαρίνα σφράγιση εξαρτημάτων επεξεργασίας βιομηχανία το τέλη δεκαετίας του 1970 του 20ου αιώνα και αρχές δεκαετίας 80, νωρίτερα εισήγαγε μια σειρά από προηγμένης τεχνολογίας ξένων, αλλά για την πέψη και απορρόφηση της έλλειψης επαρκών επενδύσεων υλικού και λογισμικού. Σύμφωνα με την εμπειρία στο εξωτερικό, η εισαγωγή και η πέψη και η απορρόφηση του ιδίου κεφαλαίου απαιτείται είναι περίπου 1:7, και σχετικά με αυτό αργά, πιο αργό ρυθμό πέψης και απορρόφησης. Ο ανταγωνισμός αγοράς και τεχνολογική δύναμη. Αυτό αποδίδει στο εξωτερικό, έχουν την αύξηση των επενδύσεων, καταλαμβάνοντας ιδανικό σημείο στην τεχνολογία. Σημαντική χρηματοδότηση για έρευνα και ανάπτυξη της εταιρείας, αναγνωρίζονται ως πωλήσεων 4% ~ 5%, περιοχή εστίασης του 10%. Παρόλο που εργάζονται για πολλές σχολές και πανεπιστήμια που ασχολούνται με έρευνα σε Κίνα στο παρόν, πολλές ερευνητικές εργασίες, επιστημονική έρευνα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι ένα πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά με την πραγματική παραγωγή σε συνδυασμό με σφιχτό, αργή σε εμπορικά προϊόντα.

Έλεγχος εξοπλισμού ανασφαλείς συνθήκες από την ανάγκη να ενισχυθεί η καθημερινούς ελέγχους του εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένων των συσκευών ασφάλειας του τον έλεγχο) να εντοπίσει όλα τα είδη των κινδύνων και βελτίωση, και να διασφαλιστεί ότι η ασφάλεια των συσκευών σωστά. Κάθε τμήμα αναπτύξεως συσκευή θα έγκαιρη ανάπτυξη, αντικατάσταση συσκευών με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σύμφωνα με τους σχετικούς εμπειρογνώμονες είπε Εξοπλισμός παραγωγής βασικών προϊόντων είναι απαραίτητο στην κατασκευή, φύλλο μέταλλο σφράγιση της βιομηχανίας επεξεργασίας μετάλλου για την επίτευξη της κλίμακας, μαζική και ατομική παραγωγή, που χρειάζεται για τις σχετικές επιχειρήσεις να συνεχίσει να βελτιώνεται και η χρήση της τεχνολογίας για την κατασκευή.